torstai 8. huhtikuuta 2010

Jännittävä ilta!Tiistaina kokoonnuttiin Taidemuseon piharakennukseen valutalkoisiin ja torstaina purettiin valumuotit  ja käännettiin työt oikeinpäin.
Kaikkia jännitti kovasti, miten kuovio onnistuu ja mitä muoteista paljastuu? Tiinan lisko onnistui hienosti, mutta tulimme siihen tulokseen, ettei kontaktimuovia voi käyttää kuviossa, sillä muovi  irtosi hyvin, mutta liima jouduttiin hiomaan pinnasta pois! Anna-Liisan laattaa ei juuri tarvinnut viimeistelläkään, sillä lasimosaiikki upposi hyvin betoniin ja saumatkin onnistui hyvin.


Mietimme, kuinka  Marja-Leenan kaksi neliön muotoista laattaa somistaa upeasti kaupan perusharmaiden laattojen patiota ja pyöreästä laatasta voi tehdä metallijalkojen päälle pienen pöydän. Samaa suunnitteli myös Jaana omasta auringonkukka laatastaan.   Leenan pyöreät kivet meinasivat hävitä täysin betonin sisään,joten ne oli raaputettava esiin, samoin kuin pienet mustat kivetkin. Tulimme siihentulokseen,että mahdollisimman tasaiset kivet ovat betonin kanssa parhaita! Harmillisesti unohdin ottaa Ullan betonitöistä kuvat, mutta jos saamme työt opiston näyttelyyn niin yritän kuvata ne silloin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti