tiistai 14. elokuuta 2012

Betonikana kaunistuu mosaiikkihöyhenin2011- keväällä mosaiikkikurssilaisilla oli kanaprojekti, opettajan kana vain jäi päälystämättä mosaiikilla ;) -onneksi kurssilaiset olivat ahkerampia! Aluksi teimme polyuretaanilla kanan mallisen keon. Polyuretaani on helppo vuolla kovettuneena muotoon, päälle kanaverkkoa ja betonia! Minun kanani könötti viime kesän betonisena pihakivellä, mutta nyt on jo toiveita uudesta höyhenpeitteestä!


Ihan ei pääsiäiseksi kanani valmistunut ja beiget mosaiikkipalatkin loppuivat kesken, koska suunnitelmat muuttuivat työn edetessä ja loppu vatsa tulee samoilla väreillä kuin selkäkin. Mallia väritykseen otin Tyrnäväläisistä maatiaskanoista, - toki mosaiikki antaa vapauksia! Kunhan kevät tästä edistyy niin eiköhän kanani valmistu.Vihdoin sain valmiiksi ja saumatuksi kanani.  Kesä  ehti jo pitkälle!
Pyrstö takaa oli suunnitelmissa toteuttaa yksinkertaisemmin,
 mutta tehdessä ajatus onneksi muuttui.


Portin pieleen kivelle en taida kanaani raskia enää viedä, ettei se vaan lähde kenenkään matkaan,vaikka painoa onkin muutamia kiloja niin kainalossa sen saa kuitenkin kuljetettua. Hetkeen en aloita uutta mosaiikkiveistoprojektia, sillä sen verran työlästä ja aikaa vievää homma on, vaikkakin mielenkiintoista ja mukaansa vievää. Kanaan menneitä työtunteja ei kannata laskea =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti