sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Syksy tuo tullessaan taas betonikurssit


Aika mukavalta näytti kesällä nuo minun ruukkuni kivikkoistutuksessa ja kahvipöytä pihapatiolla =)


Syksyllä päätin valaa lisää lyhtyjä, syysiltoja saunaterassilla valaisemaan ja samalla sain uusia ideoita kurssilaisille esitettäväksi. Pitkin kesää olin katsastanut erilaisia valmiita lasisia kynttilälyhtyjä ja jalkoja betoniin valettavaksi. Toki ihan tavallinen lasipurkkikin käy hyvin, mutta ehkä kannattaa kuitenkin etsiskellä vahvempaa lasia kuin tavalliset juomalasit, sillä pienestäkin kolhusta ne rikkoutuvat turhan herkästi. Takana olevaan lyhtyyn käytin valmista tuikkulyhtyä ja etikkapulloa, joka oli lyhtyyn todella sopiva :) Kuvioin osan lyhdyistä askarteluun tarkoitetulla kalkkimaalilla. Muovinen pitsiliina kävi koristeluun ja kuunliljan sekä hortessan lehdet.


Jäätelöastiasta sain oivan muotin kahdelle ruukulle ja vaikka tuo pieni aikaisemmin valettu jääpalasydän ei hyvin näykkään niin käytin sitä kuunliljanlehtien lisänä koristelussa.


Youtubesta bongasin tällaisen ulkotulen, - sisustustakkasydän sijoitetaan verkon alle betoniastiaan ja kivia päälle peittämään. Ostin valmiin sisustustakan, jossa oli lasinen suojus, ulkona se näytti olevan paikallaan, sillä tuuli sammutti helposti tuon takkasydämmen, vaikka sitähän ei tietysti se video kertonut!!! Aika kiva idea... toi pimenevään iltaan tunnelmaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti