keskiviikko 3. huhtikuuta 2013


Varmasti Palokan kurssilaisia kiinnostaa nähdä Mikon valmis työ =) Mikolla oli työssään haasteita, sillä  pienet yksityiskohdat olivat lasia ja muuten työ on toteutettu kierrätyslaatoilla. Koska työ tuli rahin päälle pöytälevyksi, lasiset kuvio-osat oli saatava samaan tasoon laattoijen kanssa, joten alle laitettiin paksusti laattaliimaa. Mallikaan ei ollut ihan helpoimmasta päästä ;) Hieno työ ja onnistui upeasti!

Pidin kurssin myös Äänekoskella ja tässä on muutama työ sieltä. Kurssille oli ilmottautuneita kahdeksan, mutta itse kurssilla vain kolme innostunutta ja ahkeraa naista. Flunssako kaatoi sänkyyn vai loistavat hiihtokelit houkuttelivat... mutta mukavaa oli silti! Kaija oli jo pitkään keräillyt mosaiikkitarvikkeita, mutta edellisestä kurssista oli jo vuosia. Kaija päällysti ruukun, suunnitteli toista ja teki pienen alustan kynttilöille tms. Hanna kävi hakemassa betonisen kaivonkannen Mämmellä olevasta Betonifirmasta ja päällysti ulkolaatoilla pöydänkanneksi. Kuvio tehtiin saumausaineella, koska kaikki laatat olivat samanlaisia harmaita laattoja. Kuvassa pöydänkansi oli juuri saumattu, mutta ei vielä ehditty kiillottaa.Marian työt ehdittiin saumata, mutta niitä en kuvannut, sillä saumausaine ei  ehtinyt kuivaa sen vertaa, että olisimme saaneet työt kunnolla esille kuvaa varten. Jos vähänkin olisin ajatellut olisin voinut kuvata ne ennen saumausta, -harmi!  Maria teki tarjottimen, valokuvakehyksen ja pienen naulakon.

Tässä vielä Hannan naulakoita!6-7.4 On Jyväskylässä taas käsityömessut Paviljongissa ja Mosaiikkimiljöö siellä, eli jos kiinnostaa niin nyt on hyvä mahdollisuus käydä mosaiikkihankinnoilla, kun pääsee ihan käsin hiplaamaan ennen hankkimista =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti