keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Tule mosaiikkikurssille!

Hei!


Jos jotakuta kiinnostaa niin Palokan mosaiikkikurssilla olisi tilaa, info on pe 10.1 klo 17.30-19.45 ja varsinanen mosaiikkiviikonloppu 31.1-2.2 niin ehtii hankkia ja keräillä materiaalia, kurssimaksu 39.- Syksyn kursseilla ihmisiä oli jopa varasijoilla vaikka kuinka, mutta kevään kurssilla on nyt vain 6 ilmoittautunutta, joten kansalaisopistolla sovittiin, että info pidetään ja yritetään hommata vielä yksi mukaan! Eikä muuten haittaa, jos ei infoon pääsekään, sillä minulta saa monisteet myöhemminkin ja viikonlopun aikana ehtii hyvin oppia mosaiikin tekemisen perusteet ja pääsee sisään aiheeseen. Nyt vaan reippaasti ilmoittautumaan =)

Ilmoittautua voi Jyväskylän kansalaisopiston neuvontaan puhelimella 014-2664071, 014-2664073 tai nettiin: www.opistopalvelut.fi/jyvaskyla/index.asp



Ikean maljakoihin tehtyjä mosaiikkilyhtyjä tiffanylaseilla ja tuolta Kodin Terrasta hankittu jalallinen maljakko, joka sopi muodoltaan hyvin näiden muiden lyhtyjen seuraan. Lyhdyt heijastavat kauniit kuviot taustaseinään ja sopivat todella hienosti vanhan kirjakaapin päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti