maanantai 25. marraskuuta 2013

Mosaiikkia isänpäiväviikonloppuna


Vähän ehti aikaa vierähtää, ennenkuin sain blogia päivitettyä, mutta nämä mosaiikkityöt on isänpäiväviikonlopulta Vaajakoskelta, missä oli kansalaisopiston mosaiikkikurssi. Isänpäivästä johtuen osa kurssilaista oli vain perjantai- illan ja launantaipäivän, sillä lapsia ja lapsenlapsia oli tulossa isänpäivän viettoon. Harmikseni kamera oli vasta sunnuntaina mukana, mutta tässä kuitenkin osa kurssin annista.... kurssilla ahersi 12 naista =)


Tässä Eijan laatikon päädyt. Eija teki myös muutaman mosaiikkitaulun, mutta niitä ei ehditty saumaamaan. Kiva idea on somistaa Ikean vanerilaatikot mosaiikkikuvioilla.

Anne koristeli mosaiikilla valokuvakehykset, eikä euron korista napattua naulakkoa enää uskoisi samaksi! Naulakosta tuli ihana ja siihen on mukava pienen koululaisien ripustaa reppunsa! Savilintukin sai koreat mosaiikkihöyhenet =)

Seija käytti tiffanytöistä jääneitä laseja ja sai kauniin lyhdyn/maljakon.


Katrin oli jo toisella moasiikkikurssilla ja valmista syntyi =) Tässä bambuvatiin 
tehty mosaiikki, saumamausta vaille.Tässä Katrinin muita töitä:

Valokuvakehys on tehty posliinilautasesta, lautanen on hyödynnetty hienosti, niin että sen ruskeat reunat tulevat kehyksen ulkoreunoille. Avainkaappi uudistui harmailla ruusulautasten sirpaleilla, muutama pieni lasilyhty, pari vatia ja hulvaton peilinkehys, jossa lasten astiastosta rikkimenneitä osia somisteena ja teekuppien korvia!!!
Omasta mielestäni kuvasin kyllä Susannan liskonkin, mutta kummasti en sitä enää löydä kamerasta?? Kurssilaiset voi laittaa valmiiksi saaduista mosaiikkityöstä kuvia, sillä kaikkia en saanut kuvattua.

Terv. Tuija
P:S Kuvat voi laittaa sähköpostiin: etunimi.sukunimi@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti