lauantai 22. kesäkuuta 2013

Tässä kivimosaiikkityöt valmiina ja ihku ihana betonipenkki!!!

Karkkirasioihin valettuja betonilaattoja, ajatuksena olisi peruslaattojen lisäksi käyttää näitä omia kuviolaattoja siellä täällä pation laatoituksessa.


Pesuvateihin valettuja pyöreitä laattoja.



Tämän sudenkorento aiheisen mosaiikkityön tein betonikurssilaisille malliksi jo keväällä, mutta en silloin valanut, koska tekniikan näyttäminen oli tärkeintä.  Nyt asetin valmiin laatan kivikkoon saunapolulle :)


Tässä tämä ylpeys ja haaveiden betonipenkki! Ihan täydellisesti ei onnistunut, sillä keskellä oleva kuvionauha liikkui paikaltaan, niinkuin vähän epäillinkin betonia valaessani, mutta siinä vaiheessa oli jo myöhäistä. Laatat oli kyllä liimattu paperinauhaan (1:1 erikeepperiä/vettä), mutta myös nauha olisi ollut syytä kiinnittää kevyesti muottiin liimalla ennen muotin öljyämistä. No seuraavalla kerralla sitten... silti olen tosi tyytyväinen lopputulokseen=)


2 kommenttia:

  1. Nyt löytyi! :) Googletin betonipenkkiä ja eksyin sivuillesi. Haluaisin koittaa itse tehdä juuri tuollaisen penkin! Raudoititko sitä vai miten siitä saa tarpeeksi kestävän istumiseen?

    Heidi
    http://omituinenpieniperhe.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hups! En ollut käynyt aikoihin blogilla näin kesällä, -joten anteeksi Heidi, etten ole aikaisemmin vastannut=( Kyllä raudoitin penkin istuinosan betoniraudoitukseen käytettävällä verkolla, rälläkällä leikattiin sopivaksi ja molempiin jalkoihin työnsin raudoitustangot 2 kpl. Penkki on 135 cm pitkä ja korkeutta 45 cm leveys 40 cm. Sahautin Starkilla valmiit palat vesivanerista muotiksi.

    VastaaPoista