torstai 2. lokakuuta 2014

Syksyllä on mukava tehdä betonitöitä ja valmistautua kurssien pitämiseen.


Koko viikonlopun suunnittelin tekeväni betonitöitä, mutta vasta sunnuntaina  ehdin vihdoin hommiin. Perjantaina kiertelin kirpputoreja ja kauppoja, etsien uusia muotteja.  Jyskän Varastomyynnistä löysin hyvän muotoiset pienet ämpärit ruukkujen valamiseen (1 e/kpl),  sisämuotit löytyivät omasta takaa vanhoista istutusruukuista. Toisen kuvioinnissa käytin kohopintaista tapettia ja toisessa pitsinauhoja. Kynttiläjalat on pirtelöpurkeista.


Kirppikseltä löytyi käytetty silikoninen sydän vuoka, mutta osa silikonivuokista oli kyllä kirpputorilla kalliimpia kuin kaupassa. Tuo hento tekokuituinen pitsi  katosi osittain betonin sisään, sillä olin leikannut siitä pieniä irto kukkasia.


 Solukumisesta pyöreästä pöytätabletista tuli hieno kuvio pyöreässä vadissa.


Yllätys oli aika moinen, kun kokeilin muottina tuota kirppikseltä löytämääni soikeaa koria... niin vain betonivati pullahti siitä ihan helposti, vaikka olin kuvitellut joutuvani rikkomaan korin. Reunat olivat vain liian jyrkät ja betonia oli vaikea saada nostettua reunoille, koska se valui väkisin alas. Mitään sopivaa sisämuottia ei löytynyt, joten lopuksi  levitin kuunliljanlehtiä ja hienoa hiekkaa, jolla painoin syvennyksen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti